Настольная версия
мова | язык

Наталка Карпа перенесла сольний концерт во Львовской Опере из-за ситуации в стране

3 Февраля, 15:11

Поделиться:

Наталка Карпа на своей личной Facebook странице высказала не только свою гражданскую позицию по поводу того, что происходит сейчас в стране, но и сообщила о переносе сольного концерта во Львовской Опере, планированного на 12 февраля, и тура с новой программой.

Наталка Карпа: «Я – українка. Любов до України, передалась по генам, разом з молоком мами, молитвою бабусі, повчаннями батька та вірою дідуся в нашу могутність та силу. Я - патріот своєї землі, своєї держави та свого народу. Кожною клітиною тіла, кожною думкою та помислом я вболіваю за свою країну, за свій народ. Ще на початку літа ми спланували етно-тур діаспорами, де проживає найбільша кількість українців, в підтримку нового етно-альбому, але чесно скажу, надзвичайно хотілось презентувати пісні з цього альбому тут в себе вдома, в Україні, в рідному Львові. На 12 лютого запланували концерт в Опері, але думаю багато мене зрозуміють і підтримають, на все свій час,- а зараз якраз такий момент,як сказала Оксана Забужко «Час збирати каміння, нарощувати м´язи громадянської свідомості.» Концерт переносимо, обов’язково уточню і попереджу всіх на яку дату. Дякую за розуміння!!! Без перемоги ми не маємо права здаватись!!!Буде перемога, будемо святкувати!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!»

Как сообщает пресс-служба певицы Наталки Карпи – все купленные билеты останутся действительными. Новая дата концерта в Опере будет известна уже в ближайшее время.

Кроме того, Наталка Карпа представила тизер нового клипа на абсолютно новую песню «Вітрами».
Ошибочный заголовок — Yfnfkrf Rfhgf gthtytckf cjkmybq rjywthn dj Kmdjdcrjq Jgtht bp-pf cbnefwbb d cnhfyt
3 Февраля, 15:11

Поделиться:

СобытияСобытия
Сегодня праздник

День городов-побратимов

Международный день джаза

Сегодня именины празднуют:

Адриан, Ананий, Зосима, Семен, Александр