Настольная версия
мова | язык

У Криму відкрився "КаZaнтип-2011"

8 Августа, 23:09

Поделиться:

Щорічний музичний фестиваль "КаZантип" відкрився у ніч на 7 серпня в селі Поповка поблизу Євпаторії на західному узбережжі Криму. Він проводиться в дев'ятнадцятий раз.

Z-19 триватиме до 20 серпня. Але для багатьох українських "тусовщиків" цього року такий відпочинок виявився не по кишені.

Віза, яка надає необмежений доступ на територію "Республіки Z" упродовж усього періоду її проведення, в день відкриття коштувала 2 тисячі гривень, для тих, хто пройшов реєстрацію на сайті, - 1,6 тисяча гривень, одноразовий вхід - 800 гривень.

Утім, жовта валіза, зроблена за правилами "КаZaнтипа", залишається одним із його символів і за умови завчасної реєстрації дає право безкоштовного входу на територію республіки.

До другої години ночі працював тільки головний танцпол, на якому зібралося кілька десятків тисяч людей. Після офіційної промови беззмінного президента "КаZантипу" - Микити Першого - і салюту, виступив австралійський музичний гурт "Pendulum", який вважається одним з найбільш прогресивних Drum&Bass гуртів в усьому світі.

З нововведень цього року на "КаZaнтипі" з'явилися нові танцполи і бари, а на Марсі (частина території фестивалю) побудували "Bubble hotel" - це нові мотелі. У кожному є ліжко, крісла-мішки, столик, кондиціонер і чіл-аут. Прямо сюди можна замовити собі їжу з ресторанчика по сусідству (скромний сніданок коштує 200-300 гривень) і кальян. Окремо є туалет і душова. 10 днів оренди житла з людини обійдеться в 1400 гривень.

"КаZантип" на початку 1990-х років проводився в північно-східній частині Криму, на мисі Казантип. Звідси й назва проекту. Спочатку це був спортивний захід, який збирав фанатів віндсерфінгу. Його супроводжувала музика. На початку 2000-х років "КаZантип" переїхав на захід Криму, до Поповки, і невдовзі перейменувався на "Республіку Z".
Ошибочный заголовок — E Rhbve dslrhbdcz @RfЯфynbg-2011@

8 Августа, 23:09

Поделиться:

СобытияСобытия
Сегодня праздник

Международный день танца

Сегодня именины празднуют:

Агапия, Василиса, Галина, Ирина, Леонид, Ника, Федора