Настольная версия
мова | язык

Солісту Dress Code - жираф від щирого серця

10 Октября, 22:49

Поделиться:

Всеосяжне та всюдисуще телебачення творить чудеса для багатьох зірок - як справжній чаклун , воно працює на зростання їх популярності у різних містах та країнах. Іноді навіть трапляється, що артисти виявляються більш відомі не на батьківщині, а в інших країнах – як, наприклад, група Dress Code, яку часто вважають російською знаменитістю, особливо після її скандального кліпу на пісню про Путіна.

Нещодавно Dress Code повернувся з гастролі у Білорусь, де учасникам групи постійно доводилось відцуратися від російського громадянства та, на здивування шанувальників, сповіщати про своє українське підданство та місце проживання. За чотири дні гастрольного туру дресс-кодівці дали три концерти у найбільших нічних клубах сусідньої держави. Білоруси оцінили здатність Dress Code «запалювати танцпол», а юні шанувальниці просто завалили своїх кумирів різними подарунками. Причому, більше всього уваги вже за традицією дісталося одному з солістів Dress Code - Диму, чий брутально - гламурний образ не дає дівчатам спокою.

Високий гарний блондин з багатьма наколками, яким знайшлось місце навіть на обличчі, любитель різного роду екстримів завжди привертає до себе увагу представниць слабкої статі. Жіноча душа залишається загадкою, але чомусь саме «погані» хлопці завжди більш подобаються дівчатам. З білоруських гастролей Дим повернувся з новою валізою, яку купив виключно під м’які іграшки! Якось це не в’яжеться з його брутальним образом, але ж білоруські шанувальниці за 4 дні подарували йому 12 м’яких іграшок, одною з котрих був жираф! Дим був дуже вдячним за подарунки, правда, признав, що скоріше сподівався б на білоруських зубрів у подарунок, але ж ніяк ні на жирафа, тому він ще не вирішив – вважати це за комплімент або за якійсь натяк? (Ріст Диму - 195 см). А може, у Білорусі просто надлишок у виробництві іграшок?
Ошибочный заголовок — Cjkscne Вкуыы Сщву - ;bhfa dsl obhjuj cthwz

10 Октября, 22:49

Поделиться:

СобытияСобытия
Сегодня праздник

День радио

Сегодня именины празднуют:

Валентин, Евсий, Елизавета, Леонтий, Алексей, Сава, Фома