Настольная версия
мова | язык

PERFECT Music готує танцмайданчики до Міраміманії

1 Декабря, 22:16

Поделиться:

Група Mirami підготувала нове відео на пісню «Miramiмania», що вже зовсім скоро заполонить українські танцполи вслід за підкореними танцювальними майданчиками Європи. Це другий сингл з дебютного альбому «Miramimania», який колектив вже видав у Польщі у вересні 2011 року.

Група Mirami – запальний, енергійний дівочий колектив. Назва групи невипадкова. З іспанської «Mira mi» означає «подивись на мої…». І можна сказати з впевненістю, що дівчатам є що показати не тільки Україні, але й цілому світу. Група поєднала у собі дівочу красу і хороші вокальні дані.
«Сексуальна, небезпечна», - ці слова, мабуть, знає кожен…

Саме з хітом «Сексуальна» колектив увіравася в радіоприймачі та на телеекрани України. Дебютний кліп Міrami знімає разом з відомим репером VovaZiLvova і презентує його на всеукраїнському музичному каналі M1.

Професіоналізм у музиці та на сцені одразу помітили перебірливі у своїх смаках жителі Європи. І ось «Сексуальна» запалює танцювальні майданчики Польщі, Чехії, Словакії, Литви, Німеччини, Естонії, Латвії, а також Росії та Білорусії.

В європейських хіт-парадах стовідсотковий хіт Mirami залишає позаду виконавців з Італії, Німеччини, Франції, США. Передові позиції в світових чартах ставлять колектив на рівень з найпопулярнішими світовими виконавцями.

«Сексуальну» починають ставити в свої ефіри неприступні для початківців радіостанції: Free Radio (Чехія), ESKA (Польща), RMF Maxxx (Польща), Оpen.FM (Польша). А телеканали Bridge TV (Росія), RuSong TV (Росія), ESKA TV (Польща), Viva Polska, MTV Polska, 4FunTV (Польща), MCM (Франція) беруть хіт Mirami в ротацію.

І коли український текст пісні співає уже вся Європа і група успішно гастролює, Mirami запрошують на неоднозначну подію у світі польського шоубізнесу - підсумковий концерт «Hity na czasie» («Актуальні хіти»), який організовує радіо ESKA. Більш як сто тисяч людей на площі, та кількамільйонна аудиторія біля телеекранів спостерігали за виступом дівчат та співали разом з ними «Сексуальна, небезпечна»!

Така ж доля спіткала й трек «Miramiмania», кліп на який можуть побачити всі прихильники танцювальної музики і творчості групи Mirami.
Ошибочный заголовок — ЗУКАУСЕ Ьгышс ujne' nfywvfqlfyxbrb lj Vshfvsvfysї
1 Декабря, 22:16

Поделиться:

СобытияСобытия
Сегодня именины празднуют:

Виталий, Всеволод, Климент, Лука, Федор