Настільна версія
мова | язык

Для Ані Лорак Новий рік розпочався з нагороди "Sexy Ж"!

30 Січня, 11:32

Поділитися:

27 січня в концертному залі готелю «Космос» у Москві, у святковій, урочистій та веселій атмосфері, як і повелося за багато років, відбулася одна з ключових подій музичного світу - вручення премії "ZD Awards 2011". Нагороди, засновані газетою «МК» і найстарішим музичним виданням країни «Звукова доріжка», знайшли своїх героїв. Ані Лорак була відзначена як найсексуальніша співачка, отримавши нагороду з оригінальною назвою «Sexy Ж».

На сцені концертного залу, де проходила церемонія, Ані Лорак виконала баладу «Я буду сонцем» з балетною постановкою, над якою співачка працювала не один місяць. Спеціально для номера був створений реквізит, пошиті костюми, додатково запрошений балет.

«Мені приємно, що пісня припала до душі глядачам, а цей оригінальний номер підсилює зміст пісні, яку хотів передати автор».

«Я дуже рада, що Новий рік розпочався з перемог. Як жінці мені було дуже приємно отримати нагороду "найсексуальніша" співачка. Величезна подяка "МК" і всім моїм шанувальникам за те, що завжди голосують і підтримують мене. Я готую дуже багато музичних сюрпризів і з нетерпінням чекаю зустрічі на моїх сольних концертах, які в лютому пройдуть в містах Росії».
Помилковий заголовок — Lkz Fys Kjhfr Yjdbq hsr hjpgjxfdcz p yfujhjlb @Ыучн :@!

30 Січня, 11:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій