Настільна версія
мова | язык

Дмитро Клімашенко випустив збірку авторських пісень

30 Січня, 17:18

Поділитися:

Нарешті вийшов у світ збірник пісень Дмитра Клімашенка. Кожна його пісня - незмінний хіт, що пронизує серця слухачів струною справжніх почуттів та історій. Дивовижна музична гармонія в поєднанні з поетичною лірикою вже багато років знаходить своє місце в душі меломанів і на вершинах українських та зарубіжних хіт-парадів. Ці пісні ми вже чули і вони давно нам полюбилися.

Можна сказати, що збірка «Пісні Дмитра Клімашенка співають зірки» - це своєрідний підсумок невеликого відрізка творчої діяльності співака та композитора. До нього увійшли написані ним пісні, які виконали імениті зірки української та російської естради, серед них: Анастасія Стоцька, ВІА Сливки, Тіна Кароль, Джамала, Анастасія Приходько, гурт Гарячий Шоколад і багато інших. Ця подія має велике значення для Дмитра, і він безмежно вдячний усім, хто брав участь у створенні альбому.

Дмитро Клімашенко:

«Я хочу подякувати всім, хто допомагав мені, підтримував і завжди був поруч, особливо моїй команді, яка працювала над створенням збірки. Усім поціновувачам моєї творчості і чудовим артистам, які змогли донести до слухачів мої пісні своїм прекрасним виконанням».

Головним сюрпризом для шанувальників творчості співака стане нова пісня, яку виконує сам Дмитро.
Помилковий заголовок — Lvbnhj Rksvfityrj dbgecnbd p,shre fdnjhcmrb[ gsctym

30 Січня, 17:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора