Настільна версія
мова | язык

Володарка пишних форм Кім Кардашян гордо позує у бікіні

31 Січня, 00:38

Поділитися:

Зірка переконана, що розмір не має значення.

Голлівудська телезірка Кім Кардашян переконана, що своїм розміром потрібно пишатися, а не прагнути до нульового. "Немає такого поняття, як погана дупа" "Я ніколи не прагнула до нульового розміру. Хоча одного разу я приміряла сукню восьмого розміру, в той час як думала, що ношу четвертий. Виявилося, що це британський восьмий, так що, насправді, плаття було мого розміру. Але це змусило мене подумати: "Навіщо про це турбуватися?" Я не повинна переживати, навіть якщо там буде написано 14. Це просто число.

Ваш головний критерій - це відображення в дзеркалі. Я завжди кажу, що не потрібно зважуватися. У мене вдома навіть немає ваг", - зізнається зірка. Кім стверджує, що "велика попа - велика справа. Нема попи, ну і що? Немає такого поняття, як погана дупа". "Я бачу безглузді історії про мою попу. Наприклад, що я її застрахувала. Так і хочеться сказати: "Гей, у кожного є зад. Це не так важливо!" Але, думаю, це має улещувати. Особисто мені завжди подобалися форми. Навіть у дитинстві, коли друзі казали: "Боже, у тебе такий великий зад", я відповідала: "Я люблю його", - ділиться Кім.

Кім: велика попа - велика справа Сестер Кардашян батьки завжди виховували так, щоб вони відчували себе тими, ким є, і саме такі, якими мають бути. "Ми ніколи не відчували тиску через те, що виглядаємо якось інакше. Думаю, саме тому зараз ми такі упевнені в собі". Нагадаємо, за 2010 рік сестри Кардашян заробили 65 мільйонів.
Помилковий заголовок — Djkjlfhrf gbiyb[ ajhv Rsv Rfhlfizy ujhlj gjpe' e ,srsys

31 Січня, 00:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)