Настільна версія
мова | язык

Вокалістка "Поющіх трусів" після скандалу на "Голосі країни" покинула Київ

1 Лютого, 00:06

Поділитися:

Після провального виступу на головному вокальному конкурсі "Голос країни" та конфлікту з зірковим тренером Діаною Арбеніною - співачка Римма Раймонд повернулась в рідний Луганськ.

А ще кілька тижнів тому - вона була у групі "Поющіє Труси" і змагалася за місце у проекті Голос країни. Дівчина мріяла про власну кар'єру. Вважала, що з "Поющих трусів" уже виросла, хотіла підкорити усіх своїми вокальними даними.

Та вийшло інакше - до Римми не повернувся жоден із зіркових тренерів. На сцену вона вийшла під своїм призвіщем, та обурилася коли її не оцінили, і не впізнали. Сьогодні вона розуміє - це було її головною помилкою. Таким зізнанням вона розлютила не тільки зіркових тренерів. "Та вона хамка взагалі. Ще одне слово і я би їй шию зламала", - обурилась поведінкою дівчини Арбеніна. Продюсер групи, у якій вона співала, Володимир Бебешко, теж не забарився з рішенням і звільнив її з гурту: "Вона хотіла зробити собі піар – пішла на Голос країни, хоча я не дуже дозволяв це - я сказав, що ти можеш піти як Римма Раймонд, як особистість, але не кажи, що ти з "Поющіх трусів". Тепер "Поющіх трусів" лишилося лише чотири. І поки що вони виступатимуть саме у такому складі. Сама Римма себе винною не вважає. Вона і далі мріє про сольну карьєру і невдовзі збирається повернутися до столиці і розпочати роботу. Зокрема, і над собою.

Помилковий заголовок — Djrfkscnrf @Gj.os[ nhecsd@ gsckz crfylfke yf @Ujkjcs rhfїyb@ gjrbyekf Rbїd
1 Лютого, 00:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор