Настільна версія
мова | язык

АЙПЕДики купують як пиріжки!

18 Березня, 12:25

Поділитися:

За повідомленням Bloomberg, тільки за перший уїк-енд після офіційного виходу iPad 2 на американський ринок кількість придбаних пристроїв може скласти 500 тисяч примірників. 

За можливими підрахунками, за перші дні кількість реалізованих планшетів нової серії перевершить число проданих айпедів першого покоління за той же період втричі. Більше того, згідно з відомостями аналітиків, 70 відсотків опитаних покупців вперше купують планшетні пристрої Apple, таким чином, компанія істотно розширює коло своїх користувачів. Як заявляє аналітик Джин Мунстер (Gene Munster), попит на iPad 2 залишиться порівняно високим навіть після випуску конкурентних моделей, наприклад, нового планшета від Motorola.

Мунстер повідомляє, що на даний момент iPad 2 розпроданий практично повністю. Більшість магазинів вже заявило про те, що планшетів від Apple другого покоління немає у наявності. А при замовленні планшетного пристрою з офіційного сайту компанії, виробник зобов'язується доставити товар покупцеві протягом місяця.

iPad 2 володіє більш потужним процесором в порівнянні з попередньою моделлю і обладнаний двома камерами, з тильного та фронтального боку пристрою. Ціна планшета склала 499 доларів США при базовій комплектації, а найкрутіша версія пристрою обійдеться покупцям в 829 доларів.
Помилковий заголовок — FQGTLbrb rege.nm zr gbhs;rb!

18 Березня, 12:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон