Настільна версія
мова | язык

Загублені сади у Великобританії

18 Березня, 12:32

Поділитися:

Загублені сади в Хелігане, біля міста Мевагізі у графстві Корнуоллі, є одними з найпопулярніших ботанічних садів у Великобританії. Сад оформлений в типовому стилі дев'ятнадцятого століття під назвою "гарденеск", розбитий на зони з різними фігурами та різним дизайнерським оформленням. 

Сади були створені членами сім'ї Корніш Тремейн в період з середини 18-го століття до початку 20-го століття, і вони до сих пір є частиною майна сім'ї Хеліган. Сади були занедбані після Першої світової війни, а відновлені тільки в 1990-х. Процес відновлення висвітлювався в декількох популярних телевізійних програмах і книгах. 

Сьогодні сади можуть похвалитися чудовою колекцією стародавніх рододендронів та камелій величезних розмірів, серією озер, родючими квітковими та овочевими садами, Італійським садом, а також приголомшливою дикою зоною з первісними деревовидними папоротями з назвою "Джунглі". В саду є єдина, яка залишилася в Європі яма для зберігання ананасів, а також дві фігури зроблених з каменю та рослин під назвою "Дівчина" і "Голова гіганта".
Помилковий заголовок — Pfue,ktys cflb e Dtkbrj,hbnfysї

18 Березня, 12:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин