Настільна версія
мова | язык

Гурт "Гайдамаки" виступив в Польщі на головній футбольній арені

2 Лютого, 18:47

Поділитися:

Одна з найколоритніших рок-груп України «Гайдамаки» виступила на урочистій церемонії відкриття Національного варшавського стадіону. Разом з українськими музикантами, які зіграли свою спільну програму з легендарною польською групою Voo Voo, на святковому дійстві виступили польські групи Zakopower, Coma, T. Love i Lady Pank.

Той факт, що «Гайдамаки» були не лише єдиним українським, але і єдиним закордонним колективом, запрошеним на відкриття стадіону, говорить про шалену популярність серед польських слухачів і поціновувачів сучасної якісної музики з України. І хоча стовпчик термометра в цей день показував 10 градусів морозу, головна футбольна арена Польщі була переповнена глядачами. Вдячні поляки влаштували дуже теплий прийом нашим хлопцям, і під час виступу всі дружно танцювали і підспівували.

«Гайдамаки» і Voo Voo зіграли концертну програму, на основі успішного спільного альбому 2009р., який отримав «золотий» статус у Польщі.


«Цей проект був створений не для Євро-2012, а для душі. Те, що український і польський ансамбль зробили щось разом вперше на такому рівні, для людей було дуже важливо, - говорить лідер гурту «Гайдамаки» Олександр Ярмола. - Прийшов час, і тепер уже дві наші країни мають «спільний проект». І наш з Voo Voo золотий альбом тепер стає справжньою «візитною карткою» Євро 2012 ».

Хочеться сподіватися, що альбомом 2009р. не обмежить співпрацю двох видатних представників української та польської рок-сцени. А виступ 29 січня зможе стати потужним каталізатором спільної музичної роботи, і найближчим часом шанувальники з обох країн зможуть почути нові спільні пісні та кліпи.
Помилковий заголовок — Uehn @Ufqlfvfrb@ dbcnegbd d Gjkmos yf ujkjdysq aen,jkmysq fhtys

2 Лютого, 18:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків