Настільна версія
мова | язык

В гостях у Едуарда Романюти з журналом "Телегід"

3 Лютого, 15:20

Поділитися:

«Телегід» провів один день з Едуардом Романютою, дізнавшись у співака про його участь в «Євробаченні 2012», про захоплення і про те, куди він ставить численні подарунки від своїх шанувальників. Провівши для журналу невелику екскурсію по своєму тернопільському будинку, Едуард Романюта показав всі свої музичні інструменти і трофеї.

- Почалося все з того, що якось вночі, поки всі спали, я дістав з футляра скрипку старшої сестри, яка вчилася на ній грати, і почав «пілікати». Було мені років п'ять... Батьки прокинулися і тут же ухвалили рішення: «Будеш скрипалем!», - розповідає Едуард. - Перші три роки «горів», а потім «охолов». Зараз скрипку закинув - самостійно займаюся на гітарі.

Буквально на днях Едуард Романюта пройшов у фінал національного відбору «Євробачення 2012», артист зізнається, що:

- Доля вирішиться 18 лютого. Звичайно, якщо не пройду, буде прикро, що всі старання пішли коту під хвіст. Але бувають і приємні моменти: мою торішню пісню «Берега» поставили в ротацію на радіо «Євробачення» як кращий хіт відбору.

У будинку в Едуарда Романюти є невеликий спортзал, а найулюбленіша зимова розвага виконавця - сноуборд. Недалеко від його будинку навіть розташована гірка, де артист проводить час зі своїми друзями.

- Мені приємно, що мої друзі і одногрупники не вважають мене зіркою і спілкуються, як з нормальною людиною, - каже співак.


Підтримує Едуарда Романюту і його дружна сім'я, а всі подарунки, які підносять йому шанувальники, артист віддає своїй молодшій сестричці.

- Пам'ятаю, ми всією сім'єю відвели молодшу сестру в перший клас, а вчителька у неї питає: «Ти теж нам будеш співати?» Вона надулася: «Я вам не Едик, і співати не буду», - сміється Едуард.


Прочитати матеріал повністю можна на сторінках журналу «Телегід», № 5!
Помилковий заголовок — D ujcnz[ e Tlefhlf Hjvfy.nb p ;ehyfkjv @Ntktusl@

3 Лютого, 15:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон