Настільна версія
мова | язык

Гайтана та Карл з гурту «De-Phazz» заспівають разом пісню «Be my guest»

3 Лютого, 17:41

Поділитися:

Пісня «Be my guest», яку відома співачка бажає представити на Євробаченні 2012, з кожним днем стає все популярнішою серед представників Європейської сцени! Артистку підтримують колеги з Мальти, Швеції, Франції, Німеччини. Основна ідея пісні – закликати світ до міжнародної співдружності. Вже зараз деякі гості з Європи відгукнулись на співочу пропозицію Гайтани і завітали в Україну, щоб підтримати артистку, а також, щоб заспівати з нею у дуеті.

Відомий співак Karl Frierson - соліст легендарного німецького гурту «De-Phazz» прилетів в Україну, щоб вразити усіх своїм дуетом з Гайтаною.

Отже, 3 лютого в 23-45 Гайтана та Карл заспівають разом пісню «Be my guest» в прямому ефірі найвідомішого українського шоу «Шустер Live». Артисти виконають live імпровізацію під рояль, яка не зможе залишити без уваги й захвату жодного глядача та слухача.

Поява виконавців у програмі «Шустер Live» стане неформальним анонсуванням виступу Гайтани та Карла 8 лютого на церемонії нагородження музичної премії YUNA, де артисти влаштують для усіх гостей неочікуваний, грандіозний сюрприз.

«Пісня «Be my guest» - це надзвичайної краси музична робота, яку ми створили разом з колективом «KIWI Project»». Ця пісня – справжній гімн, заклик до співдружності усіх народів. В цьому році Україні та Польщі випала велика честь приймати у себе в гостях європейських друзів на «Євро-2012». Цією піснею мені хочеться знову і знову запрошувати хороших, всміхнених людей до нас у гості. Я дуже щаслива, що Карл став одним із перших, хто відгукнувся і завітав до нас у гості, щоб вразити всю країну своїм співочим талантом. Я впевнена, що Ви – дорогі друзі, будете у захваті від нашого сюрпризу!», - говорить Гайтана.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf nf Rfhk p uehne «Ву-Зрфяя» pfcgsdf.nm hfpjv gscy. «Иу ьн пгуые»

3 Лютого, 17:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон