Настільна версія
мова | язык

Руслана відзначена Світовим Економічним Форумом як Молодий Світовий Лідер у 2011 році.

18 Березня, 15:58

Поділитися:

Форум молодих лідерів світу при Всесвітньому економічному форумі – це унікальна спільнота, до якої на сьогоднішній день входить вже більш ніж 800 молодих, талановитих, освічених та надзвичайно успішних людей з усіх куточків світу, які спільними зусиллями творять нове, краще майбутнє для всього людства.

До складу Форуму обираються найбільш освічені, успішні, талановиті та яскраві особистості з усього світу, які вже встигли продемонструвати свої лідерські якості в масштабах усього світу або в своїй країні. Молоді лідери є представниками різних областей та сфер життя – політики, бізнесмени, журналісти, діячі мистецтва та культури, науковці,спортсмени, робітники соціальної сфери, громадські діячі та інші.

У цьому році, 190 молодих лідерів з 65 країн світу були відзначені Форумом за професійні досягнення та вагомий внесок для покращення життя у своїй країні та світі. Із відібраних молодих лідерів, 42 були з Європи. “Це велика честь і неймовірна відповідальність бути обраним Молодим Лідером Всесвітнього економічного форуму”, каже Руслана. “Це означає, що мій талант і моя робота покращили чиєсь життя. Не пройшли непомітно, даремно.   Я і надалі буду працювати і жити для людей, для своєї країни. Буду прославляти нашу славну неньку Україну. Вдячна за визнання ”.
Помилковий заголовок — Heckfyf dslpyfxtyf Cdsnjdbv Trjyjvsxybv Ajhevjv zr Vjkjlbq Cdsnjdbq Kslth e 2011 hjws/

18 Березня, 15:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон