Настільна версія
мова | язык

Москва зазомбована! Барських та Бадоєв презентували Z.Dance

6 Лютого, 15:15

Поділитися:

Слідом за Києвом в респектабельному московському ресторані Blackberry Cafe пройшла презентація хоррор-мюзиклу «Z.Dance». Привітати з новим проектом Макса Барських та Алана Бадоєва прийшли Філіп Кіркоров, Глюк'oza, Влад Топалов, а також програмні та музичні директори російських радіостанцій і телеканалів.

Гості змогли побачити творців «Z.Dance» - автора музики і виконавця Макса Барських, його партнерку по проекту, учасницю реаліті-шоу «10 бажань» Христину Межинську, яку всі спочатку прийняли за Світлану Лободу, режисера і продюсера проекту Алана Бадоєва, його колегу Сергія Солодкого і хореографа Мігеля.

Макс Барських представив п'ять нових синглів хоррор-мюзиклу "Z.Dance", в тому числі і пісню «Dance», яка вже встигла викликати в музичних колах чималий резонанс.

Філіп Кіркоров оцінив номер на десять балів. А Глюк'oZа на наступний день після презентації написала у своєму Твіттері: «Вітаю хлопців з таким вражаючим проектом! Скільки виконаної роботи! Дуже крутий грим! Так тримати! Чекаю прем'єру першого відео!»

Макс Барських та його продюсер Алан Бадоєв були приємно здивовані московською гостинністю і підтримкою свого проекту з боку російських колег.

- Для нас це відповідальна подія, до якої ми дуже довго готувалися, - каже Алан Бадоєв. - «Z.Dance» - це новий за форматом музичний проект. Це п'ять нових синглів від Макса Барських, п'ять хореографічних постановок від Мігеля і тридцятихвилинне відео від мене і Сергія Солодкого. Робити щось нове завжди цікаво, і думаю, глядач це оцінить.

- Для мене велика честь, що мене підтримали зірки російської сцени на чолі з Філіпом, - розповідає співак і автор пісень Макс Барських.

Z.Dance - проект міжнародний. Найближчі країни для презентації - Казахстан і країни Прибалтики.
Помилковий заголовок — Vjcrdf pfpjv,jdfyf! <fhcmrb[ nf <flj'd ghtptynedfkb Я/Вфтсу
6 Лютого, 15:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин