Настільна версія
мова | язык

Відбулася прем'єра наймасштабнішого кліпу Едуарда Романюти на пісню "I'll never let go"

6 Лютого, 19:32

Поділитися:

Відбулася прем'єра наймасштабнішого кліпу Едуарда Романюти на пісню "I'll never let go".

Поки в країні не вщухають скандали навколо пісенного конкурсу "Євробачення", один з його учасників - 19-річний Едуард Романюта, без зайвого галасу та пафосу представив своє нове відео на пісню "I'll never let go". Менш ніж за добу кліп зібрав понад 10 000 переглядів на відеоканалі ELLO.

- Хоча сюжет відео і не перегукується з моїм справжнім життям, зізнаюся чесно, мені складно переглядати його, - каже Едуард. - Ворогові не побажаю пережити те, що довелося героям кліпу.


Робота над цим шедевром кипіла протягом кількох місяців на студії Chupacabra. Режисером виступив Кадім Тарасов, який екранізував попередні сингли Едуарда Романюти (Берега, Сведи с ума). За словами режисера, у відеокліпу "I'll never let go" буде продовження. Яке саме - дізнаємося трохи пізніше.

Нагадаємо, Едуард Романюта за підсумками півфіналу національного відбору "Євробачення" увійшов до числа фіналістів, і вже зовсім скоро побореться за право представляти Україну на пісенному конкурсі, який цього року пройде в столиці Азербайджану.
Помилковий заголовок — Dsl,ekfcz ghtvэ'hf yfqvfcinf,ysijuj rksge Tlefhlf Hjvfy.nb yf gscy. @Шэдд тумук дуе пщ@
6 Лютого, 19:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин