Настільна версія
мова | язык

Інтернет-сингл «Шуруй звідси! (Забирайся геть)»

6 Лютого, 20:24

Поділитися:

Свого часу гурт «ФлайzZzа» приділила мало уваги пісні «Шуруй звідси!», дуже шкодує про це і зараз пробує виправити ситуацію. Вперше офіційно цю пісню можна було почути в альбомі «Тепло за годину» 2006 року. На тому ж диску можна було помітити і латино-версію «Шуруйки» (так її називає в трек-листах сам гурт) від DJ 40A (СорокА), яка була заголовною в турі Україною «DJuice Dance Festival» під час батлів танцювальних команд.

Через деякий час, дізнавшись, що ця пісня страшенно сподобалась шанувальникам, команда вирішує перезаписати «Шуруй звідси» у новій версії для своєї платівки «Глобальне потепління», що з’явилась на світ у 2011 році. В тому ж 2011му ця пісня з’являється ще в одній цікавій компіляції «По-Вільно» від Сашка Положинського, який ще від першого альбому Флайзюків вподобав цей трек і ось вже тривалий час разом із студією «Кофеїн» готував свою версію для збірки. У «По-Вільно» пісня має назву «Забирайся геть» за ключовими словами з тексту.

Словом, матеріалу назбиралося більше, ніж потрібно для того, щоб саме зараз ФлайzZzа виклала його окремим інтернет-синглом на своєму сайті www.flyzzza.com.ua Там же можна переглянути два концертні відеозаписи 2006 та 2010 років. Приємних вражень!
Помилковий заголовок — Synthytn-cbyuk «Ieheq pdslcb! (Pf,bhfqcz utnm)»
6 Лютого, 20:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон