Настільна версія
мова | язык

Модні тенденції зими 2012

7 Лютого, 00:55

Поділитися:

Зима - прекрасний час, коли можна вийти у світ в модній шубці, пальті, покрасуватися в дорогих, стильних чобітках і показати усьому оточенню нову шапочку. Цього сезону зберігають популярність виробу їх шерсті, овчини і хутра. Також відмінно виглядатимуть пальто і дуті куртки.

Пальто з овчини

Усі, хто уважно стежив за модою і її розвитком, відмітили, що в кожній колекції іменитих дизайнерів, з'явилося пальто з овчини. Це дуже стильна в нинішньому модному сезоні річ. Вдало поєднуючи пальто з овчини і чоловічі сумки, ви запросто зможете залишатися в центрі уваги у будь-якій компанії.

В цілому, говорячи про пальто, необхідно відмітити, що довгі речі втратили актуальність в поточному сезоні. Тому слід вибирати речі, що доходять по коліна, а то і ще коротші. Оглядачі відрізняють, що пальто в стилі ретро - це краще з того, що може дозволити собі модна жінка в сезоні зима 2012. Краще підбирати речі червоного, білого або чорного кольору.

Хутряні вироби

Восени модні дизайнери представили колекції хутряних жилетів і різних аксесуарів, які практично відразу припали до вподоби більшості жінок. Тому вироби з хутра і зараз знаходяться на гребені модної хвилі. Ви не помилитеся, придбаваючи хутряну шубку або жакет. Проте хутряні аксесуари не слід вибирати, якщо ви шукаєте подарунки для чоловіків. Молодій людині краще подарувати щось інше. Кольори, які користується популярністю, - білий, сірий і класичний чорний.

Дуті куртки

Думаєте, що час дутих курток пройшов? Нічого подібного. Вони продовжують користуватися популярністю і представлені у багатьох колекціях від ведучих кутюрье. Єдине, що змінилося в дутих речах до кращого - вони дещо втратили в об'ємі. Таку річ можна носити щодня навіть в найлютіший мороз. Пух надійно зберігатиме тепло вашого тіла, і ви не замерзнете.

Речі з шерсті

Окремо необхідно відмітити і те, що на піку моди знаходяться в'язані кофти, светри, шалики і так далі. До речі кажучи, якщо ви підшукуєте оригінальні подарунки для чоловіків, то в'язаний шарф, що зберігає тепло ваших рук, буде самим кращим даром коханому. Загалом, не бійтеся експериментувати.

Таким чином, постарайтеся придбати хутряні аксесуари, пальто з овчини, пару вовняних речей і дуту куртку - тоді ви повністю впишетеся в модні тренди зими 2012.
Помилковий заголовок — Vjlys ntyltywsї pbvb 2012

7 Лютого, 00:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)