Настільна версія
мова | язык

Зірки підтримали Гайтану у її бажанні представляти Україну на Євробаченні 2012

7 Лютого, 10:17

Поділитися:

6 лютого відома українська співачка Гайтана, яка в цьому році бажає представляти Україну на Євробаченні 2012 піснею «Be my guest», отримала незвичайний подарунок, який підготувала для неї творча команда Lavina Music разом з продюсером, власником найбільшого музичного холдингу країни - Едуардом Клімом. Українські зірки, друзі, колеги співачки записали відео-звернення до Гайтани у підтримку її участі у Євробаченні 2012.

«Цим відео ми хочемо підтримати співачку у її бажаннях, мріях, поривах, а також довести їй, що вона насправді найкраща, найталановитіша артистка, яка безперечно варта того, щоб представити Україну на європейському конкурсі. А також, хочеться на перевагу усім інтригам, які розгорнулись навколо відбору представити позитив, яскравість підтримки та віри», - говорить промо відділ співачки.


У відео Гайтана побачила і почула теплі звернення та побажання від Еріки, Олени Вінницької, Стьопи та Олени з «95 кварталу», DJ Паши, Юрія Горбунова, Бориса Барського, Яни Клочкової, Ігоря Ліхути, Михайла Михайловича Поплавського. І це лише перша частина відео звернень. Інші побажанні будуть представлені Гайтані згодом.

«Я була неймовірно вражена, коли переглянула цей щирий відео подарунок. Ви навіть не уявляєте, як мені було приємно і радісно чути такі щирі, добрі, теплі слова. Я впевнена, це вже велика перемога, адже доволі заклопотані люди у найхолодніші дні року все ж знайшли час, зібралися і підтримали мене у бажанні представляти Україну на Євробаченні 2012. Я вдячна кожному, хто приймав участь у записі цього відео-звернення. Для мене дуже важлива підтримка кожного! Я буду неймовірно щаслива, якщо мені випаде честь запросити своєю піснею всю Європу уся Україна підтримає мене у моєму бажанні закликати усю Європу до нас у гості», - говорить Гайтана.


Нагадаємо, фінал українського Євробачення відбудеться 18 лютого, о 12-30. Протягом години глядачі матимуть змогу проголосувати за артиста, який на їх думку має представляти Україну на Євробаченні 2012. Не залишайтеся байдужими!
Помилковий заголовок — Pshrb gslnhbvfkb Ufqnfye e її ,f;fyys ghtlcnfdkznb Erhfїye yf "dhj,fxtyys 2012
7 Лютого, 10:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків