Настільна версія
мова | язык

Злата Огневич стала обличчям Криму

7 Лютого, 17:27

Поділитися:

Сьогодні, 7 лютого, під час прес-конференції Міністра туризму Криму Олександра Лієва було оголошено про початок співпраці Автономної республіки з кримчанкою Златою Огневич. Відтепер Злата стане обличчям великої промо-кампанії, спрямованої на популяризацію кримських курортів. В рамках цієї кампанії Злата Огневич відвідає першу в Україну церемонію нагородження Ukrainian Travel Awards, яка пройде 1 березня в Ялті. А також зніметься у великому промо фільмі, присвяченому Криму та його курортам.

Злата Огневич так прокоментувала ситуацію:

«Мені дуже приємно підтримувати свою батьківщину, Крим, у тому числі і в такому амплуа. Я нескінченно щаслива, що в нашій республіці з'явилися нові люди, нова свіжа кров в управлінні. Сподіваюся, ми разом багато зробимо для відновлення регіону. Тому що на словах багато людей "гори перевертають", прийшов час проявити себе в роботі».

За словами Міністра туризму Криму Олександра Лієва:

«У нашому проекті передбачена величезна кількість різних заходів. Наприклад, ми будемо влаштовувати безліч Днів Криму, такі повномасштабні презентації нашої республіки ми будемо проводити відразу після Євро-2012. Охоплення даного заходу - близько 30 регіонів нашої країни. Також передбачена велика кількість агітаційних матеріалів.

Ми раді початку співробітництва зі Златою і покладаємо на неї дуже велике завдання. Ми не випадково вибрали саме її обличчям Криму. Злата є уособленням тих процесів, які у нас зараз відбуваються. Вона пробивається сама, у неї все вдається, вона стикається з безліччю проблем, які успішно долає. Вона розвивається так само, як і кримські курорти».
Помилковий заголовок — Pkfnf Juytdbx cnfkf j,kbxxzv Rhbve

7 Лютого, 17:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон