Настільна версія
мова | язык

"SAX місія" від Олени Коляденко відбулась!

7 Лютого, 18:30

Поділитися:

4 лютого в київському клубі Sullivan Room був аншлаг. На презентацію проекту SAX місія прийшло багато знаменитостей, друзів і колег Олени Коляденко, які ніяк не могли пропустити її нового шоу.

Серед зіркових гостей були музиканти, відомі медійні персони, дизайнери, хореографи, серед яких: Наталія Могилевська, Олександр Пономарьов, Дмитро Шуров, Еріка, Юлія Руднєва, Антон Клімік, Дмитро Царенко, Ольга Балабан, Олексій Гончаренко, Олександр Педан, Роман Скрипін, Діма Коляденко, Дар'я Коломієць, Назар Дідик, Олексій Залевський, Раду Поклітару.

Глядачів чекало тригодинне шоу зі спецефектами, яскравими образами, прекрасною хореографією і сюжетними поворотами і, що найголовніше, якісною музикою від Freedom-jazz і Діми Кадная, а також гостей вечора DJ Milan і DJ Мішукоff.

Задаючи потрібну атмосферу, гостей зустрічали солісти неперевершеного Freedom-ballet. Клуб Sullivan Room також підготувався до вечора і пригощав гостей вечірки спеціально створеним коктейлем "SAX місія".

Після того, як гості зайняли свої місця, відкрилася завіса і почалося перше відділення SAX місії, в якому на сцені сяяли 13 дівчат Freedom-jazz. Це був справжній музичний спектакль зі зміною образів, цікавим сюжетом і коктейлем з джазової музики та сучасної хореографії. Дійство поєднувало як нові номери, так і вже відомі з «Шоу № 1».

Анастасія Малега, вокалістка Freedom-jazz: «Було дуже страшно виступати перед зірками. Наше шоу дуже епатажне і треба було витримати цю тонку грань між епатажем і вульгарністю. Мені здається, що нам це вдалося. Ми зараз знаходимося в стані ейфорії, але з чітким усвідомленням того, що ще є над чим працювати. Хочеться більше і краще»

Головним елементом другого відділення, безперечно, став Діма Каднай. Його пісні у джазовій обробці та супроводі унікального жіночого бенду Freedom-jazz звучали несподівано і викликали бурю емоцій у глядачів. Каднай цього вечора нескінченно дивував: він не тільки співав і танцював, але й розкривав свої таланти як інструменталіст, граючи на гітарі та роялі.

Діма Каднай, співак:
«Перед концертом у мене була зустріч з моїм фан-клубом на якій я пригощав їх фірмовим коктейлем SAX місія. Я сам його робив і усвідомив, що невипадково саме він став напоєм вечора. У нього входять чотири елементи: три очевидних, тому що в ньому три шари, і один секретний. Адже це саме так, як і в нашому шоу! Глядачі бачать на сцені Freedom-ballet, Freedom-jazz і Діму Кадная, але найголовніший наш елемент - це Олена Коляденко. Вона не на сцені, тому й секретний!»

Наталя Могилевська: «Все було дуже круто! Проекція, стиль і настрій! Гротеск - найкращий!"

Олексій Гончаренко, продюсер:
«Було душевно і талановито! Діма Каднай - росте і розвивається! Дівчата з Freedom-jazz - неймовірні!»

Ольга Балабан, продюсер, «Новий канал»:
«... Sax-місія була прекрасна! Дівчатка з Freedom Jazz приголомшливі! Дімка Каднай з чуттєвим голосом! Море задоволення! Олена Коляденко - талантище!!! »

Олена Коляденко, режисер, хореограф-постановник: «Для мене сьогодні було відкриттям те, як виросла наша творча родина. Цей проект по-справжньому нас згуртував. Freedom-ballet, Freedom-jazz і Діма Каднай стали одним цілим, справжньою творчою лабораторією! Сьогодні я усвідомила, що нас вже не 8, а 28 осіб! Я справді щаслива! Сьогодні я в черговий раз зрозуміла - ми можемо все! Тепер ще більше хочеться працювати і творити! Сьогодні була прем'єра шоу і для мене стало очевидно, що нам ще є над чим працювати і цей проект однозначно буде жити. Продовження - зовсім скоро!»
Помилковий заголовок — @ЫФЧ vscsz@ dsl Jktyb Rjkzltyrj dsl,ekfcm!

7 Лютого, 18:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон