Настільна версія
мова | язык

Секрет досконалої пісні від гурту DRESS CODE

8 Лютого, 11:13

Поділитися:

Напередодні Дня закоханих DRESS CODE вирішив здивувати своїх слухачів і презентував пісню «ЛЮБОВЬ БОЛЬШЕ ЖИЗНИ» в абсолютно не притаманній для групи манері любовної лірики. І ділиться секретом створення ідеальної пісні.

Продюсер групи DRESS CODE та її учасники випадково почули цю пісню під час роботи на студії «На хаті рекордс», послугами якої група користується для високоякісного запису своїх веселих, запальних пісень. Під час того, як DRESS CODE працював над своїми треками, у сусідній студії відбувалася робота над піснею, автором якої була американка українського походження, яка співпрацює з такими відомими лейблами, як «Бернес Інтертеймент» та «Мерге рекордс».

Усіх вразила надзвичайна гармонія, глибокий сенс, незрівнянно правильна голосова подача. Пісня викликала "мурашки по тілу", сльози і хвилю емоцій одночасно, вона здавалася просто ідеальною. Продюсер групи - Валерій Свідерський запропонував співпрацю автору пісні – Дар`ї Ситнік.
Основна лінія мелодії залишалася така сама, але учасниками групи були дописані чоловічі куплети, так як пісня була спочатку «жіночою».

Щоб підкреслити досконалість пісні і посилити емоційне наповнення, в аранжуванні використали «живі» струнні інструменти. Після спільних зусиль пісня вийшла просто ідеальною та отримала назву «Любовь больше жизни».

Для того, щоб порадувати шанувальників усієї України, була написана також україномовна версія із назвою «Ти моє життя». Крім того ремікси для поціновувачів танцювальної музики. Цю душевну та зворушливу пісню можна буде почути на усіх радіостанціях України ближче до Дня Святого Валентина, а до кінця лютого також отримати задоволення від перегляду відеокліпу.
Помилковий заголовок — Ctrhtn ljcrjyfkjї gscys dsl uehne ВКУЫЫ СЩВУ
8 Лютого, 11:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин