Настільна версія
мова | язык

Мерідіанам не страшні морози

8 Лютого, 22:25

Поділитися:

Холодний місяць лютий підготував велику несподіванку для усього населення України – люті морози. У групи Мері був запланований черговий клубний концерт, який мав відбутися у місті Чернівці, але через ті ж таки морози хлопці були не впевнені, що хтось все-таки прийде на концерт.

«Морози, віруси, епідемії… Думаю, що все це не мало б налякати фанатів групи Мері» - розповідав перед виступом Віктор Винник. І він виявився правим. Незважаючи на мороз за вікном, (а тоді було 28 градусів нижче нуля) у приміщенні клубу Public була справжня спека. Гурт Мері так розігрів відвідувачів, що вже в середині виступу і музиканти, і фанати зняли важкі зимові курточки та светри, і залишились у футболках. Беззаперечні хіти Ромео, Не Віталік натовп зустрів вистрибуючи, танцюючи та підспівуючи.

«У концерті в Чернівцях ми зробили невеличкий експеримент. Вирішили заспівати декілька пісень із нового, третього альбому, який зараз готуємо у студії. Хотіли побачити реакцію публіки на нові треки. І в чергове переконались, що записувати третій студійник варто» - зізнається фронтмен Віктор Винник.

Отже, навіть морози не стали перешкодою в поширенні добротного українського продукту від гурту Мері.
Помилковий заголовок — Vthslsfyfv yt cnhfiys vjhjpb

8 Лютого, 22:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин