Настільна версія
мова | язык

Крістіна Асмус ледь не облисіла на зйомках "Попелюшки"

8 Лютого, 23:11

Поділитися:

Зірка "Інтернів" Крістіна Асмус та Олександр Цекало представили у Дніпропетровську свою нову стрічку "Попелюшка".

Провести допрем'єрний показ вирішили не в Києві саме за бажанням продюсера Цекало. На зйомках "Попелюшки" Крістіна Асмус ледь не облисіла, бо її волосся приклеїлося до шолома електричного стільця. На додачу їй вилили на голову ще й 700 літрів води. А на бал до нічного клубу її героїню направили не принцесою, а папараці із завданням сфотографувати сідниці співака.

Крістіна зізнається, що її Попелюшка справді незвичайна, бодай тому, що туфелька у неї була гіпсова: "Два тижні я ходила з загіпсованою ногою. У мене був розрив зв'язки. мені надягали тапочку на мій гіпс, знімали з мене каблуки, щоб не було різної висоти. Режисер пожартувала: "Актриса укрупнила себе кадром. В зріст тепер знімати не можна. Гіпс же буде видно!" Роль Попелюшки для Асмус ще й символічна - бо це її перша роль у житті.

На сцену вперше Крістіна вийшла в сьомому класі школи. "Я там була в білій сорочці, в довгій спідниці чорної з двома хвостами і в гріндерсах. Це було тоді дуже модно і дуже популярно. Це великі черевики. Я ненавиділа однокласника, який грав принца. Його звали Ігор. Я терпіти його не могла", - розповіла акторка. В фільмі з'являється і продюсер фільму - Олександр Цекало. Він багатій, що віддав все майно дружині та ще й застрелився на її прохання. Каже: втіленням жіночої мрії став випадковою. Дивитися власне творіння із дніпропетровськими глядачами зірки не залишилися. Асмус і Цекало залишили кінотеатр одразу після привітання.

Помилковий заголовок — Rhscnsyf Fcvec ktlm yt j,kbcskf yf pqjvrf[ @Gjgtk.irb@

8 Лютого, 23:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День музеїв

День науки в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Іван, Ірина