Настільна версія
мова | язык

«My everything» нова пісня від Гайтани та Карла Фріерсона

9 Лютого, 18:45

Поділитися:

8 лютого, у рамках концерту музичної премії "Yuna" Гайтана та Карл Фріерсон (соліст німецького гурту De-Phazz) презентували абсолютно нову, ліричну композицію «My everything». Новий дует вразив своєю яскравістю, чуттєвістю та неймовірною вокальною силою мелодики, переплетень голосів.

«Ця пісня насправді магічна, - говорить Карл Фріерсон. – Вона енергетично піднесена і надзвичайно сильна. Співаючи її відчуваєш якусь божественну силу, емоція йде від самого серця. Для мене було надзвичайно важливо і знаково виконувати цю пісню саме з Гайтаною, адже вона неймовірно талановита співачка з великим серцем і чистою душею. Ми поєдналися в одну єдину енергію величної пісні».


Композиція «My everything» - це саундтрек до нового україно-нігірійського фільму. Музику написала Гайтана, а слова співачка - Шамая.

«Ця пісня надзвичайно близька мені. Вона наче подарунок долі. Дуже сильна по своїй мелодиці, сенсу та енергетиці. Карл гармонічно доповнив цю композицію, додав до неї яскравості. Він допоміг мені повністю розкритися у виконанні, він дав своїм вокалом неймовірну емоцію. Ми доповнили один одного, злились в одне ціле в цій музичній роботі. На мій погляд, цей виступ став одним із найкращих в нашому житті. Все було дуже щиро та чуттєво», - говорить Гайтана.
Помилковий заголовок — «Ьн умукнерштп» yjdf gscyz dsl Ufqnfyb nf Rfhkf Ahsthcjyf

9 Лютого, 18:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон