Настільна версія
мова | язык

Йосип Пригожин замінив дітям Валерії справжнього батька

9 Лютого, 23:57

Поділитися:

Співачка Валерія вже 10 років живе з другим чоловіком Йосипом Пригожиним. А від першого шлюбу у зірки залишились тільки найгірші спогади.

Як з'ясувалося, зі своїм рідним батьком, Олександром Шульгіним, діти співачки взагалі не бачаться.

"Він і аліменти не платить, і взагалі якось самоусунувся. Чесно зізнатися, я цьому рада, бо ніяких спогадів про нього, крім неприємних, у дітей немає. Може, пройде час, вони подорослішають, щось забудеться остаточно - і вони десь зустрінуться", - розповіла Валерія газеті Сегодня.

Зірка стверджує, що вона "розривається на частини, щоб забезпечити дітям майбутнє", а батько один, "насолоджується тим, що я колись запрацювала і йому залишила".

За її словами, діти все бачать і самі роблять висновки. "Вони просто самі не хочуть спілкуватися з ним", - наголошує артистка.

Крім того, Валерія зізналась, що у другому шлюбі пізнала справжнє жіноче щастя.

"У нас багато спільних цілей, інтересів. Ми добре розуміємо один одного, у нас однаковий знак зодіаку - Овен. А взагалі самим іноді не віриться, що вже десять років минуло ... Багато наших друзів за цей час вже розлучилися, знову одружилися, народили дітей, а ми все разом", - розповіла співачка про шлюб із Пригожиним.
Помилковий заголовок — Qjcbg Ghbuj;by pfvsybd lsnzv Dfkthsї cghfd;ymjuj ,fnmrf

9 Лютого, 23:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій