Настільна версія
мова | язык

Прем'єра! Іван Ганзера представляє першу авторську пісню "Я не могу тебя терять"

10 Лютого, 16:41

Поділитися:

UNIVERSAL MUSIC GROUP представляє першу авторську пісню співака Івана Ганзера - "Я не могу тебя терять"

Автор музики та тексту - Іван Ганзера
Продюсер запису - Євген Ступка
Студія звукозапису "Troy Zvukozapys"


Переможець шоу «Голос Країни» Іван Ганзера записав першу авторську композицію. В пісні «Я не могу тебя терять» артист розповів про свою першу закоханість, яка трапилася з ним відразу після завершення проекту.

Іван Ганзера: Ця пісня особлива. Адже вона про мої переживання. Про те, як я люблю, або краще сказати любив. Про те, як писав їй, а вона мовчала. Як сміялася над моїми емоціями. А я відчував найсильнішу залежність від неї. Вона змусила мене повірити в те, чого насправді не існувало. Але! Вона була найкращим, що трапилося зі мною, але і найгіршим. І це прекрасно. Я хочу цю історію розповісти своїм майбутнім дітям. І, звичайно ж, всій Україні.

Продюсер запису пісні - Євген Ступка, вирішив трохи поекспериментувати зі звучанням, стилізувавши пісню під диско кінця 80-х.

Евген Ступка: Пісню ми зробили в дусі легендарної групи «Ласковый Май» не випадково. В пісні є і смак дитинства, і переживання першого кохання. Іван Ганзера артист, який хоче, щоб було все чесно і нехитро, як в музиці, так і в житті. Співає про те, що переживає. Каже те, що думає. Я розумію, що ми дуже ризикуємо з таким звуком: деяким він може здатися старомодним, але багато людей знайдуть в ньому відгомін юності. Сподіваємося почути нашу пісню на радіостанціях, дискотеках, і в піонерських таборах.

Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf! Sdfy Ufypthf ghtlcnfdkz' gthie fdnjhcmre gscy. @Z yt vjue nt,z nthznm@

10 Лютого, 16:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван