Настільна версія
мова | язык

Маша Собко: Одного таланту мало, ніхто не буде бігати за тобою і сюсюкати!

21 Березня, 12:40

Поділитися:

Маша Собко сьогодні є гостем нашого порталу. Дівчина може похвалитися участю в усіх можливих телевізійних проектах: Шанс, БУМ, Україна сльозам НЕ вірить, Євробачення (минулого року артистка розділила перше місце з Альошою з різницею в один голос). Зараз Маша бореться за право представляти нашу країну на "Новій хвилі». Розмову журналіста navsi100.com з молодою співачкою про нелегке «плавання» у шоу-бізі читайте вже зараз!

navsi100.com: Ти майже перемогла минулого року  у відбірковому на Євробаченні, чому цього року вирішила не змагатися за право представляти Україну?

Цього року я брала участь у проекті «Україна сльозам не вірить», і як Ви знаєте там всі учасники жили в будинку протягом 3 місяців без зв'язку із зовнішнім світом (нам не дозволяли користуватися мобільним, бачити рідних, виходити з будинку можна було тільки 2 рази і під наглядом). А Євробачення - конкурс, куди вливають неймовірний капітал, і якщо збиратися туди, то тільки щоб підкорювати цікавою роботою, на створення якої, на жаль, цього року у мене часу не було (або на щастя). Чесно кажучи дивлюся на те, що зараз відбувається і думаю: «Слава Богу, мене там не було!»

navsi100.com: Хто з цьогорічних учасників тобі сподобався найбільше?

Сподобалися – Джамала та Злата Огнєвіч

navsi100.com: Що скажеш про Міку, яка її перспектива у Німеччині?   

Бажаю їй успіху! У будь-якому випадку для неї це буде хороший досвід.

navsi100.com: Ще один конкурс, який ти «подолала» - Україна сльозам не вірить. Далі мала бути головна роль у фільмі. Все скасували? Чому?

Так, все вірно. На початку шоу переможцю обіцяли роль у мюзиклі Кості Меладзе, після закінчення проекту мені вручили сертифікат. Цитую: «На участь у серіалі «Ласточкино гнездо», але… до сих пір затишшя. Моя команда подала офіційний запит Новому каналу. Чекаю відповідь. Можливо, проблема у фінансуванні, але це все мої здогадки.

navsi100.com: Якби знала, що так закінчиться, то не брала би участі?

Брала би, брала би! Я там багато чому навчилася, працювала з професіоналами, відкрила для себе нових людей і старих знайомих з іншого боку. Все що зі мною відбувається, я кладу до себе в «кошик досвіду»

navsi100.com: Які перспективи для талановитого артиста без грошей у шоу-бізнесі сучасного світу?

Це реальність! Думаю, якщо людина справді талановита, креативна, цікава, вона знайде спосіб залучити інвесторів, зацікавити продюсерів. Але на сьогоднішній день одного таланту мало, ніхто не буде бігати за тобою і сюсюкати! Мені здається - це природний відбір шоу-бізнесу. Саме перешкоди і повинні загартовувати, робити сильнішим і випробовувати. І важливо вірити в себе. якщо не будеш вірити - ніхто не повірить. По вірі воздасться вам! 

navsi100.com: Ти ще молода артистка. Крим. Рим і мідні труби – це поки не про тебе… На що готова заради кар’єри?

Я готова трудиться, працювати, розвиватися, дивувати. Ви не почуєте від мене фразу: «На все готова!». Скоріше: «На все в межах розумного і морального». Мені все одно, шоу-бізнес чи ні. Людина повинна бути людяною в першу чергу. Це цінується скрізь!

navsi100.com: Чим ще ти би могла заробляти гроші, крім співу?

Я отримаю цього року бакалавра в Авіаційному університеті за спеціальністю «Міжнародне право», думаю, непогана професія на всякий випадок... Зовсім недавно я дебютувала як телеведуча, вела концерт від Першого національного. Я можу відмінно організовувати робочі процеси, напевно, керівником якимось могла б теж бути. Але навряд я б проживала своє життя так, як хочу. Я співаю, і це у мене виходить найкраще!

navsi100.com:  Як з особистим життям? Закохана? 

Люблю, але це Forbidden Love - разом ми бути не зможемо... Це почуття трансформується зараз в любов, яку ти відчуваєш до рідного, наприклад, як до мами. Хочу, щоб він був щасливий! А я своє щастя знайду. Не повірите, у мене все відбулося як в дебютній пісні «Я тебе люблю».
Помилковий заголовок — Vfif Cj,rj^ Jlyjuj nfkfyne vfkj? ys[nj yt ,elt ,sufnb pf nj,j. s c.c.rfnb!

21 Березня, 12:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)