Настільна версія
мова | язык

Віра Брежнєва усамітнилася на екзотичному острові з чужим чоловіком

11 Лютого, 01:40

Поділитися:

Минулого тижня разом із зіркою "Прожекторперісхілтон" Сергієм Свєтлаковим Віра Брежнєва приступила до зйомок у новому фільмі під назвою "Джунглі".

У фільмі йдеться про подружню пару, яка, провівши п'ять років у шлюбі, вирішила злегка освіжити свої відносини і для цього відправляється в екзотичну подорож. Вони потрапляють на незаселений острів, де їм належить вступити в жорстоку сутичку один з одним.

"Ще одна наша амбітна задача - відкрити нову грань наших прекрасних акторів, знайти щось більше, ніж звичне легковажно-романтичне амплуа. Я впевнений, що у Віри та Сергія величезний потенціал - просто так не стають національними улюбленцями", - наводить слова режисера Олександра Войтинського InterMedia.

Зйомки картини проходитимуть у Києві та Таїланді, на острові Карби. Пляжі цього острова вже неодноразово ставали знімальним майданчиком для таких світових блокбастерів, як "Пірати Карибського моря" і "Пляж".

Більшу частину трюків будуть виконувати самі актори, які добре підготувалися до зйомок: Брежнєва займалася боксом і стрільбою з лука, та й Сергію довелося освоїти боксерські прийоми.
Помилковий заголовок — Dshf <ht;y'df ecfvsnybkfcz yf trpjnbxyjve jcnhjds p xe;bv xjkjdsrjv

11 Лютого, 01:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон