Настільна версія
мова | язык

Зірки за Гайтану!

11 Лютого, 01:45

Поділитися:

За декілька тижнів до українського відбору на Євробачення 2012 зіркові друзі та колеги співачки Гайтани вирішили підтримати артистку в її бажанні представляти Україну на європейському конкурсі. Надзвичайно теплі слова підтримки були надіслані Гайтані крізь призму відео камери.

Два відео ролики були представлені Гайтані у вигляді подарунку, який підготувала для неї творча команда Lavina Music разом з продюсером, власником найбільшого музичного холдингу країни - Едуардом Клімом. На офіційному You Tube каналі були представлені дві частини зіркових відео-звернень. Гайтану підтримали – Юрій Горбунов, Борис Барський, Ігор Ліхута, Еріка, Олена Вінницька, Стьопа та Олена з «95 кварталу», DJ Паша, Яна Клочкова, Михайло Михайлович Поплавський, Сніжана Егорова, Георгій Деліев, гурт С.К.А.Й., Gouache, Tabula rasa, Фагот (ТНМК), Dazzle Dreams, сестри Петрик, Ваня Дорн, Вікторія Батуі, Віктор Павлік.

«Я була неймовірно вражена, коли переглянула ці щирі відео звернення. Ви навіть не уявляєте, як мені було приємно і радісно чути такі добрі, теплі слова. Я впевнена, це вже велика перемога, адже доволі заклопотані люди у найхолодніші дні року все ж знайшли час, зібралися і підтримали мене у бажанні представляти Україну на Євробаченні 2012. Я вдячна кожному, хто приймав участь у записі цього відео-звернення. Для мене дуже важлива підтримка кожного! Я буду неймовірно щаслива, якщо мені випаде честь запросити своєю піснею всю Європу до нас у гості», - говорить Гайтана.
Нагадаємо, фінал українського Євробачення відбудеться 18 лютого, о 12-30. Протягом години глядачі матимуть змогу проголосувати за артиста, який на їх думку має представляти Україну на Євробаченні 2012. Не залишайтеся байдужими!
Помилковий заголовок — Pshrb pf Ufqnfye!
11 Лютого, 01:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван