Настільна версія
мова | язык

Рокенрольний Назар Савко в команді Олега Скрипки

12 Лютого, 02:52

Поділитися:

Молодий співак Назар Савко довів усім, що український rock&roll існує. Цю думку підтримав один із суддів музичного шоу «Голос країни» Олег Скрипка. І ось сліпі прослуховування завершились успіхом для Назара і він став одним із учасників проекту.

«Коли я виходив на сцену, то думав, що не заспіваю. Настільки великим було моє переживання. Але коли зупинився посеред сцени і почув перші ноти пісні, то весь драйв, який зібрався в мені вирвався і полинув до суддів та глядачів» - ділиться думками Назар Савко. І, справді, головна підтримка йшла від публіки, яку співаку вдалося розбудити і розрухати.

Виступ Назара не вдався, якщо б не допомога талановитих музикантів із групи БітХовен. Велика сила музичних інструментів в руках професіоналів зробила на сцені справжнє шоу. Причому, самі музиканти дістали велике задоволення, зігравши rock&roll. Це було помітно навіть з екранів телевізорів.

Зараз Назар Савко готується до парних випробовувань. Він тренує свій голос та почуття гумору для того, щоб і далі боротись за звання «Голосу країни».
Помилковий заголовок — Hjrtyhjkmybq Yfpfh Cfdrj d rjvfyls Jktuf Crhbgrb
12 Лютого, 02:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор