Настільна версія
мова | язык

Адель в журналі Vogue. Березень 2012

13 Лютого, 19:16

Поділитися:

Британська співачка Адель прикрасила березневу обкладинку журналу Vogue. 23-річна зірка розповіла про проблеми з голосом, нагороди і плани на майбутнє.

Про те, як у неї почалися проблеми з голосом: «Я серйозно займаюся співом кожен день з 15 або 16 років. І в мене ніколи не було проблем з голосом, ніколи. У мене бували болі в горлі, бувала застуда, але я співала в такому стані. Але в той день, коли я була на радіо-шоу в Парижі, в мене було відчуття, ніби хтось щось там порвав».

Про те, як вона боролася з хворобою: «У мене була кровотеча, розрив кровоносних судин в голосових зв'язках. Я вилікувалася, здійснила турне, а потім, на весіллі моїх кращих друзів 1 жовтня, це почалося знову. Я розуміла, що в мене проблеми з голосом і, звичайно, багато плакала. Але істерики теж дуже шкідливі голосовим зв'язкам».

Про те, що вона отримала шість номінацій на Grammy: «У мене сльози навернулися на очі, коли я про це дізналася. І я б дуже хотіла виграти. Історія цього альбому добігає кінця, і це стало б останньою цеглинкою» - пише popcornnews.ru.

Про плани на майбутнє: «Я хочу розвиватися як співачка. Існує стільки музичних жанрів, про які я поки нічого не знаю».
Помилковий заголовок — Fltkm d ;ehyfks Мщпгу/ <thtptym 2012

13 Лютого, 19:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора