Настільна версія
мова | язык

Прем’єра нової пісні від Гайтани в рамках сольного концерту 14 лютого у Freedom

13 Лютого, 19:18

Поділитися:

Відома співачка Гайтана до дня закоханих підготувала низку сюрпризів. По-перше, артистка проведе грандіозний сольний концерт, де звучатимуть романтичні пісні про кохання під неймовірної краси інструментальний акомпанемент.

Для тих, хто не встиг придбати квитки на найромантичніший концерт року, буде представлена можливість дивитись виступ в online-режимі на You Tube каналі: www.liveUA.TV або www.youtube.com/liveUA. Кожен, хто захоче насолодитися чарівним голосом артистки зможе потрапити на концерт, знаходячись просто у себе вдома. Для цього варто лише увімкнути You Tube канал 14 лютого о 20-30.

Також, на концерті вперше прозвучить абсолютно нова пісня Гайтани – «You are the one for me». Романтична, чуттєва, пристрасна прем’єра не залишить без емоцій жодного слухача.

Крім цього, в рамках концерту кожен бажаючий зможе зізнатися в коханні в online-режимі на весь Світ, висловивши на камеру свої почуття до коханої людини.

«Я вирішила зробити подарунок усім закоханим і 14 лютого презентувати абсолютно нову, романтичну, камерну концертну програму, яка сколихне кожне серце й кожну душу. У рамках концерту відбудеться безліч сюрпризів… Я впевнена, цей день стане найромантичнішою подією у житті кожного гостя, кожного глядача… Усе лише для Вас, дорогі цінителі красивої, ліричної музики. До зустрічі», - говорить Гайтана.
Помилковий заголовок — Ghtv’'hf yjdjї gscys dsl Ufqnfyb d hfvrf[ cjkmyjuj rjywthne 14 k.njuj e Акуувщь

13 Лютого, 19:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)