Настільна версія
мова | язык

Маніяк, який погрожував Мадонні, втік з психіатричної лікарні

13 Лютого, 19:56

Поділитися:

Чоловік, який погрожував розправою відомій американській поп-співачці Мадонні, втік з психіатричної лікарні, розташованої в Норуолку, передмісті Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія), повідомляє The Los Angeles Times.

За інформацією поліції, 54-річний Роберт Діуі Хоскінс страждає на важке психічне захворювання та "вважається вкрай небезпечним для оточуючих".

У 1996 році суд засудив його до десяти років в'язниці за погрози на адресу Мадонни і переслідування артистки. На суді співачка заявила, що боїться Хоскінса, навіть незважаючи на те, що він узятий під варту.

"Я відчуваю себе дуже схвильовано, коли перебуваю в одній кімнаті з людиною, яка неодноразово погрожувала моєму життю", - заявила під час суду Мадонна.

Вона додала, що їй іноді сняться кошмари.

Після 10-річного тюремного ув'язнення у Хоскінса знову почалися проблеми з законом. Він був заарештований і за рішенням суду направлений до психіатричної лікарні на примусове лікування.

Поліція розповсюдила прикмети небезпечного втікача. Його пошук ведеться в тому числі в портовому місті Лонг-Біч на Тихоокеанському узбережжі США.

Зауважимо, співачку Кайлі Міноуг також переслідує маніяк. Австралійська зірка була змушена звернутися в поліцію, після того як отримала масу електронних послань з погрозами від якогось "дивака". Один з читачів її мікроблога Twitter пригрозив співачці фізичною розправою.
Помилковий заголовок — Vfyszr? zrbq gjuhj;edfd Vfljyys? dnsr p gcb[sfnhbxyjї ksrfhys

13 Лютого, 19:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон