Настільна версія
мова | язык

«Кожному своє» - кращі львівські рокери 2011 року

14 Лютого, 11:51

Поділитися:

За підсумками цьогорічної церемоній нагородження переможців премії «Золотий Лев - Люди Львова - 2011», яку щороку організовує глянцевий журнал «RIA-Львів», у номінації «Рок-гурт року» перемогли «Кожному своє».

У останні хвилини, на урочистості нагородження лауреатів премії, що відбувалась у стінах Львівської філармонії хлопці з відривом у 19 голосів перемогли гурт «Оратанія». За перемогу у номінації змагались також гурти «Мері» та «Ґорґішелі».

Нагадаємо, що торік «Кожному своє» відіграли кілька успішних концертів, зокрема, на львівських майданчиках, серед яких були: проект «Рок-симфонія», за участі симфонічного оркестру на площі перед Палацом Потоцьких, а з приходом зими хлопаки перенесли свій рок у стіни Палацу, де відіграли благодійний концерт до дня Св. Миколая.

- Ми зовсім не очікували на перемогу, - каже фронт-мен «Кожному своє» Остап Панчишин. – Та й зрештою до таких акцій ставимось досить скептично, хоча не приховуємо, що отримати цей знак визнання було дуже приємно. Для нас найголовніше – донести творчість до людей, контакт з публікою. І судячи із того, що премія у нас – нам це вдається потроху.

За словами Остапа у квітні гурт здивує львів’ян свіжим, неочікуваним проектом. А наразі хлопців можна буде почути уже 22 лютого, у концертному залі Львівської філармонії, де відбудеться благодійний концерт «Музика врятує», участь у якому також візьмуть Павло Табаков, Олеся Киричук, скрипаль Олександр Божик, гурт Zоряна.

Зібрані з концерту кошти підуть на лікування молодої дівчини Тетяни Муравської, у якої лікарі діагностували хворобу Бєхтєрєва (анкілозуючий спондилоартрит).
Помилковий заголовок — «Rj;yjve cdj'» - rhfos kmdsdcmrs hjrthb 2011 hjre

14 Лютого, 11:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван