Настільна версія
мова | язык

Прем'єра пісні! Дмитро Клімашенко і група "Гарячий Шоколад" - "Не беда"

14 Лютого, 13:13

Поділитися:

Складно знайти в українському шоу-бізнесі автора, котрий так глибоко вміє проникати в жіночу душу як Дмитро Клімашенко, і більш почуттєвих виконавиць, ніж жіноче тріо «Гарячий Шоколад». Написана Дмитром для групи пісня «Береги» стала неофіційним гімном всіх закоханих жінок, а дует артистів "Неба мало" пронизував серця багатьох меломанів Україні та країн СНД.

В цьому році романтиків чекає нова нагода зануритися в світ своїх почуттів і переживань - Дмитро Клімашенко та група «Гарячий Шоколад» презентують нову спільну композицію під назвою "Не беда".

"Не беда" - це музичне сплетіння чоловічого зізнання та жіночої чуттєвості. Коли музика і голос розкривають ті таємниці, тяжкість яких опускає вії закоханих очей. Коли гордість позбавляє можливості зробити крок назустріч бажаному коханню, але пристрасть настільки велика, що навіть крізь шум образ стукіт серця видає істинні почуття.

"Хочеться, щоб під звуки нашої пісні люди без слів могли зізнатися у своїх почуттях і забували про спонтанні колючі фрази і необережні кроки. Щоб вони пригадали любов, - найважливіше, що є на цьому світі, і лише їй потрібно віддаватися з усією пристрастю, не розмінюючи емоції на гіркоту непотрібних образ ", - говорять про нову композиції Дмитро Клімашенко та група "Гарячий Шоколад".

Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf gscys! Lvbnhj Rksvfityrj s uhegf @Ufhzxbq Ijrjkfl@ - @Yt ,tlf@

14 Лютого, 13:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван