Настільна версія
мова | язык

Гайтана втратила голос

15 Лютого, 18:02

Поділитися:

Вчора, 14 лютого Гайтана провела 2 годинний сольний концерт. Живий звук, інструментальний супровід духових і струнних інструментів. Все пройшло на вищому рівні, всі гості залишилися задоволеними та щасливими. Ніхто і не здогадався про те, що під час кожної перерви Гайтану в гримерній кімнаті рятували лікарі. Проблеми зі зв'язками почалися після генеральної репетиції, зранку 14 лютого. Не дивлячись ні на що, Гайтана зробила все, що б концерт відбувся. 15 лютого, вранці, після концерту Гайтана остаточно втратила голос.

«Я завжди дивувалася, коли мені розповідали, що артисти беруть з собою на концерт лікаря. Ця практика, слава Богу, завжди оминала мене стороною. І ось, за десять років творчості, на концерт 14 лютого я змушена була приїхати з лікарем. У перервах мені робили низку процедур. Я з усіх сил намагалася не підвести і не розчарувати гостей, як в залі, так і глядачів, які дивилися online-трансляцію. Я віддалася на всі 100 відсотків! Зараз, ситуація, що склалась зовсім не тішить», - повідомляє Гайтана.

До 18 лютого скасовано всі зйомки, концерти, інтерв'ю. Гайтана знаходиться під ретельним наглядом у лікарів, які з усіх сил намагаються привести голос артистки в норму.

«Я ніколи не здаюсь без бою і завжди вірю в найкраще! Я зроблю все, що б не підвести тих людей, які в мене вірять, які мене підтримують і які хочуть, що б я поїхала на Євробачення 2012. Дорогі мої, зараз мені дуже потрібна Ваша молитва і підтримка! Спасибі Вам», - ділиться Гайтана.

Нагадаємо, фінал українського відбору на Євробачення 2012 відбудеться 18 лютого, на Першому Національному каналі, початок о 12:30.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf dnhfnbkf ujkjc

15 Лютого, 18:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван