Настільна версія
мова | язык

5-ти зіркова перемога KARPARATION у проекті "Золотий Лев - Люди Львова 2011"

16 Лютого, 02:18

Поділитися:

12 лютого у Львівській філармонії журнал "RIA Львів" провів церемонію нагородження переможців премії «Золотий Лев - Люди Львова - 2011». За результатами смс голосування львів'ян виконавці продюсерського центру KARPARATION отримали аж три перемоги у номінаціях:

Поп-група року - група "Glamour"
Кліп року - група "Шоколадка"/кліп "Кореш"
Пісня року - співачка МІЯ/ пісня "Розпач"

Перемоги в номаціях "Кліп року" та "Пісня року" для продюсерського центру KARPARATION стали подвійними. Адже виробництвом кліпу "Кореш" займався безпосередньо KARPARATION Production, а автором музики пісні "Розпач" є Наталка Карпа.

Наталка Карпа: "Для продюсерського центру KARPARATION 2011 рік був доволі успішним! Що і довели ці три нагороди. Я горда за свою команду та її успіхи! У 2012 році плануємо ще активніше працювати та підкорювати нові вершини. Хочу від імені усіх наших виконавців подякувати фанам, які надсилали смс та вболівали за нас. Ми дуже цінуємо вашу підтримку та любов!"

Нагадаємо, що Наталка Карпа перемогла в номінації "Співачка року 2010" і цього разу, відповідно до правил, не була заявлена в жодній із номінацій. Але, звичайно, прийшла підтримати друзів із KARPARATION.
Помилковий заголовок — 5-nb pshrjdf gthtvjuf ЛФКЗФКФЕШЩТ e ghjtrns @Pjkjnbq Ktd - K.lb Kmdjdf 2011@

16 Лютого, 02:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір