Настільна версія
мова | язык

Лоліта Мілявська вийшла заміж

21 Березня, 13:08

Поділитися:

Лоліта Мілявська в минулі вихідні вп'яте вийшла заміж. Обранцем співачки став 36-річний Дмитро Іванов - сьома ракетка Росії і тренер по грі в сквош. Він на 11 років молодший від Лоліти.

Урочистість відбулась в ресторані готелю "Україна" "Боно". На свято запросили близько 100 гостей. До самого одруження Лоліта не знала, де відбудеться її весілля. Організацію урочистості взяли на себе друзі співачки та її жених. Як пише сайт dni.ru, весілля, за рішенням нареченої, пройшло за обрядами каббали, повідомляє "Комсомольська правда"

Вибрати сприятливу, за каббалістичними розрахунками, дату весілля Лоліті допомогла дружина глави світового каббалістичного центру Рава Берга Карен. Розписались в Рагсі, але обручками Мілявська та Іванов обмінялися в ресторані, під час каббалістичної весільної церемонії.

Не відмовилася Лоліта і від весільної сукні з фатою. Розкішне персикове вбрання співачці пошив Ігор Чапурін. Говорять, що воно обійшлося Лоліті у більше ніж 20 тисяч євро. Жених був одягнений не гірше: на Іванові був костюм від Vivienne Westwood.

У весільну подорож молодята вирішили поїхати в червні, коли закінчаться зйомки проекту "Фактор А, в якому Лоліта бере участь. Співачка та її чоловік вибрали для відпочинку Малазійські острови.

Помилковий заголовок — Kjksnf Vskzdcmrf dbqikf pfvs;

21 Березня, 13:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор