Настільна версія
мова | язык

Анфіса Чехова вагітна від грузинського бізнесмена

16 Лютого, 02:24

Поділитися:

Телеведуча Анфіса Чехова вагітна. Кажуть, що зараз вона на четвертому-п'ятому місяцях. Сама Анфіса інформацію про свою вагітність не підтверджує. Зараз вона відпочиває в Дубаї.

"Бабочки в моем животе — это любовь к тебе... не спрятаться, не скрыться", - написала вона у своєму "Твіттері".

"Ми це підозрювали, але Анфіса постійно віднєкувалася. Якщо чесно, то у нас і зараз нема офіційної інформації", - кажуть на каналі СТБ.

Між тим канал планує продовжувати співпрацю із Анфісою. В першому сезоні Чехова була ведучою шоу "Холостяк. Як вийти заміж". Це постшоу, яке йде після "Холостяка". Перший ефір вже запланований на восьме березня.

Хто батько дитини — невідомо. Анфіса постійно приховувала свого обранця. Подейкують, що це грузинський бізнесмен.

"Єдине, що можу сказати, що він живе в Москві. Він там чекає на мене, поки я працюю в Києві. Журналісти його ще не вичислили, ну і слава Богу. Він не артист, чому я також радію. Не хотіла б битися з чоловіком за місце перед дзеркалом. Самолюбство, типу я такий красивий, стою на сцені і співаю — це жіноча риса характеру. Мені подобається фраза Моніки Белуччі: "Жінка-актриса трохи більше, ніж жінка. Чоловік-актор трохи менше, ніж чоловік", - зауважує телеведуча.

Вперше чутки про вагітність Чехової з'явилися минулого місяця. Тоді Анфіса прийшла на московську прем'єру фільму "Наполеон проти Ржевського" у вільній чорній сукні.
Помилковий заголовок — Fyascf Xt[jdf dfusnyf dsl uhepbycmrjuj ,spytcvtyf

16 Лютого, 02:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван