Настільна версія
мова | язык

Кеті Перрі визнано найбажанішою співачкою

16 Лютого, 02:44

Поділитися:

Кеті Перрі обрали найбажанішою виконавицею - саме з нею жителі Великобританії найбільше хотіли б заспівати дуетом. Рейтинг артистів для романтичного дуету провів серед 100 000 читачів портал LuckyVoice.com. За Кеті Перрі проголосували 15% чоловіків і 10% жінок.

Дивіться рейтинг Британці обрали найбажаніших співаків року Друге і третє місця в голосуванні серед чоловіків посіли Бейонсe (9%) і Шакіра (7%). Жінки ж поставили на 2 і 3 позиції фронтменів Take That Гарі Барлоу (9%) і Брендона Флауерса з The Killers (7%).

"Популярність у Кеті Перрі серед жінок і дівчат стала для нас великою несподіванкою. Ми думали, що пані виберуть традиційних Джастіна Бібера або Джастіна Тімберлейка. Але виявилося, що справжній талант здатен зачарувати публіку обох статей", - наголосили у LuckyVoice.com. Нещодавно американська співачка представила новий сингл "Part of me" з альбому "Teenage Dream: The Complete Confection". Презентація композиції відбулася на 54-й церемонії вручення премій "Греммі" 11 лютого в Лос-Анджелесі.

Помилковий заголовок — Rtns Gthhs dbpyfyj yfq,f;fysij. cgsdfxrj.
16 Лютого, 02:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон