Настільна версія
мова | язык

Тепер Андріана запам'ятається "Назовсім"! Презентація кліпу

16 Лютого, 22:56

Поділитися:

Сьогодні співачка Андріана презентувала відеокліп на пісню "Назовсім", яка має усі шанси стати хітом №1 вже найближчим часом! Львівський ресторан "Маестро" відвідало багато відомих персон Західної столиці, а також близьких друзів співачки.

Вона продовжує дотримуватись обраного стилю і видає на розсуд фанів європейські композиції. "Назовсім" - це авторська пісня соліста групи "Мері" Віктора Винника, яку своїм приємним тембром прикрасила Андріана. Цього разу створити візуальний ряд до композиції зголосився львівський фотограф та кліпмейкер Володимир Шурубура. Перша спільна робота вдалась на всі 100!

Володимир Водвуд (продюсер співачки):
"Ми не диктували свої вимоги до кліпу і не намагались нав'язати власні ідеї. Ми вирішили повністю довіритись режисеру і не жалкуємо! Багато провідних експертів українського шоу-бізу гідно оцінили відеороботу "Назовсім", тому позитивні відгуки професіоналів не можуть не тішити"

Крім позитивних відгуків щодо кліпу, цього вечора співачка почула багато приємних слів на адресу ще одного свого таланту. Вона представила колекцію суконь створених власними руками.

Андріана:
"Наразі я не планую демонструвати свій дизайнерський доробок широкому загалу. Сьогодні відбулась камерна презентація моїх авторських суконь, які я сама створила для самої себе. Не виключено, що невдовзі Ви побачите мої моделі на подіумі "Lviv Fashion Week", але поки я урізноманітнила ними свою вечірку".


З березня пропонуємо підтримати улюблену співачку Андріану в найкращому параді хітів "Навсі100". Більше голосів - ближче перемога!

Сильна та стильна! - це гасло кліпу, який ми вже побачили і зараз пропонуємо подивитись Вам! Не забувайте твітнути, лайкнути, запостити і всіляко поширити посилання на відео в соцмережах!

Помилковий заголовок — Ntgth Fylhsfyf pfgfvэznf'nmcz @Yfpjdcsv@! Ghtptynfwsz rksge
16 Лютого, 22:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон