Настільна версія
мова | язык

Чи поїде Гайтана на Євробачення 2012 напряму залежатиме лише від дієвості прихильників!

17 Лютого, 23:54

Поділитися:

Гайтана, яка в цьому році прагне представляти Україну на Євробаченні 2012, не дивлячись на серйозні проблеми зі здоров’ям, які виникли у співачки за декілька днів до фінального відбору, ні в якому разі не буде відмовлятись від своєї участі у фіналі.

Плітки про те, що артистка не співатиме абсолютно не правдиві. Гайтана знаходиться під наглядом найкращих лікарів, які обіцяють зробити усе, щоб 18 лютого стан здоров’я співачки повністю відновився.

Гайтана впевнено заявляє, що вона ні в якому разі не підведе усіх прихильників, які вболівають за неї і прагнуть побачити саме її на європейському конкурсі. Вона обов’язково представить пісню «Be my guest» достойно.

Також, слід зазначити, що інформація про те, що ім’я фіналіста відбору вже давно відоме і це не Гайтана, зовсім не налякали співачку. Гайтана розраховує на підтримку прихильників, адже, щоб перемогти треба діяти. Зі свого боку артистка зробить усе, щоб справдити надії кожного, хто в неї вірить. А далі все залежатиме від активності підтримки прихильників.

Фінальний результат на пряму залежатиме від кількості відправлених смс голосів. Не залишайтесь байдужими!
Помилковий заголовок — Xb gjїlt Ufqnfyf yf "dhj,fxtyyz 2012 yfghzve pfkt;fnbvt kbit dsl ls'djcns ghb[bkmybrsd!

17 Лютого, 23:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій