Настільна версія
мова | язык

Проекти про Пітера Пена заполонили Голлівуд

21 Березня, 14:39

Поділитися:

Дух чаклунства витає над Голлівудом, породжуючи усе нові і нові казки. Так, інтерес до історії про Пітера Пена, хлопчика, який не хотів дорослішати, спровокував створення п'яти проектів. Зараз вони знаходяться на різних стадіях готовності.

Як пише джерело kinoafisha.msk.ru, перша картина "Чарівна країна / The.Never.Land" за сценарієм Джона Суітнема розповідає історію вічно юного хлопчика Венді.

Інший проект - від продюсера Джефа Рейка, описує пригоди сім'ї Пена.

Сценарист Біллі Рей і продюсер Джо Рот переглянуть класичну версію роману Дж. Баррі. Їх казка "Пэн / Pan" "зробить" хлопчика і капітана Крюка братами. Нещодавно їх сценарій був проданий студії Sony за семизначну суму.

11 березня з'явилася чергова ідея, що належить Аарону Генрі і Кірку Кьелдсену. За сюжетом кінострічки "Чарівна країна / Neverland" Пітер Пэн - лиходій, що викрадає лондонських дітей, тоді як Крюк - герой, який повинен зупинити негідника.

Телевізійні екрани не відстають в цій казковій гонці. Приклад тому - Neverland, міні-серіал каналу SyFy, що позиціонується творцями як приквел до "Пітера Пэна".

Помилковий заголовок — Ghjtrnb ghj Gsnthf Gtyf pfgjkjybkb Ujkksdel

21 Березня, 14:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван