Настільна версія
мова | язык

Наталі Портман боїться мікробів

21 Березня, 14:59

Поділитися:

Наталі Портман, яка цього літа народить первістка одержима мікробами. Вона постійно використовує дезинфікуючий засіб для рук, щоб не підхопити яку-небудь заразу під час вагітності.

Як пише сайт popcornnews.ru, наближене до Наталі джерело пояснює: "У неї розвинулася свого роду фобія мікробів. Вона всюди носить дезинфікуючий засіб для рук, і не любить стояти дуже близько поряд з людьми". Проте, її жених Бенджамін Мілліпайд підтримав Наталі і навіть схвалив її обережність, попри те, що вона і підвищена. Він навіть купив зволожувач повітря для їх будинку в Лос-Анджелесі. "Бен хороший хлопець. Він всіляко догоджає Наталі", - говорить джерело.

Портман - не єдина, хто схильний до боязні мікробів. Так, Дженніфер Лопес після народження близнюків Емі і Макса примушувала усіх користуватися спеціальним дезинфікуючим лосьйоном для рук, перш ніж підійти до дітей, а також надіти спеціальні хірургічні маски; Гвінет Пелтроу теж вимагала, щоб гості мили руки спеціальним милом і роззувались перед входом до будинку.
Помилковий заголовок — Yfnfks Gjhnvfy ,jїnmcz vsrhj,sd

21 Березня, 14:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій