Настільна версія
мова | язык

Lady Gaga мріє впасти в кому

20 Лютого, 23:29

Поділитися:

Співачка Lady Gaga хотіла б якось впасти в кому та політати. Ще артистка запевняє, що вві сні по неї приходить сам диявол.

З усіх цих питань вона консультувалася з зірковим духовним гуру на ім’я Діпак Чопра, який свого часу працював із Майклом Джексоном.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Daily Star".

"У мене повторюється сон, де в моєму домі з’являється привид, і веде мене до кімнати, де знаходиться білява дівчина, мотузки, прив’язані до кінцівок, тягнуть її в різні боки", - поділилася Lady Gaga.

"Я сказала Діпаку, той сон такий моторошний, що мені здається, диявольська сила намагається мною заволодіти… Я сказала йому: "Диявол намагається забрати мене, Діпаку. Я ж хороша дівчинка!", - розповіла 25-річна артистка.

На ці співаччині скарги гуру посміявся та порадив не боятися й опанувати себе. Вочевидь, Lady Gaga послухається, бо називає Чопру "найвпливовішою людиною в своєму житті".

"Я хочу впасти в кому та левітувати", - поділилася вона з експертом своєю мрією.

Нагадаємо, Lady Gaga вірить у те, що в її тілі мешкають дві душі – її власна та близької родички, що померла молодою та незайманою. Подейкували також, що артистка потерпає від злого привида на ім’Райян.
Помилковий заголовок — Дфвн Пфпф vhs' dgfcnb d rjve

20 Лютого, 23:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин