Настільна версія
мова | язык

Гурт Мері зіграв ще один сольний концерт

20 Лютого, 23:37

Поділитися:

Мандруючи клубами України, до групи Мері надійшла пропозиція, яка зацікавила хлопців.

До фронтмена Віктора Винника звернулись з проханням повторити сольний концерт, який пройшов минулого року у львівському театрі імені Марії Заньковецької. Оскільки після виступу відгуки були позитивними – група погодилась зіграти ще один сольник. Все відбувалось у дуже стислі часові рамки, але зал одного з містечок Львівської області був заповнений вщент. Це означало одне – пісні гурту Мері долітають на радіохвилях фм-станцій усюди.

Одразу відчувалося те, що зал прийшов ну зовсім охолодженим, бо ж на вулиці панувала справжня зима. Але після перших вступних акордів пісні Місто – люди почали помаленьку знімати з себе хутровий одяг і поринати в світ Мерідіан. На концерті хлопці вкотре вирішили запропонувати нові пісні. Зимовий трек «Біла ріка» був радісно прийнятий залом. Справжньою кулею, яке продірявила серце усіх глядачів, була нова версія пісні з однойменною назвою «Куля».

Не обійшлося на концерті і без гумору. Технічний персонал облаштував сцену таким чином, що дим-машина знайшла своє місце біля ніг клавішника гурту Миколи Гавриліва. І коли техніки пускали дим, то шарф ФК Карпат, який був на шиї Миколи здіймався над його головою і розганяв димову завісу, яка нависла над його інструментом. «Я почував себе наче всім відомий персонаж із мультфільму «Ну постривай», який в диму виконував пісню «Айсберг»» - розповідав Микола Гаврилів.

Черговий концерт гурту Мері відбувся, але хлопці не розслабляються, бо їх чекає робота в студії над альбомом і чергове місто західної України – Івано-Франківськ, де відбудеться наступний клубний виступ.
Помилковий заголовок — Uehn Vths psuhfd ot jlby cjkmybq rjywthn

20 Лютого, 23:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин