Настільна версія
мова | язык

Власова обізвала журналістку мраззю

21 Лютого, 22:02

Поділитися:

Співачка Євгенія Власова назвала журналістку "мраззю" та послала в дупу.

Про новий скандал за участю нервової артистки і екс-дружини продюсера "ВІА Гри" розповідає сайт "Нового каналу" та "Комсомольська правда в Україні".

Зі стану рівноваги Женю Власову вивела телепередача. Річ у тім, що одне з телешоу до Дня Валентина вирішило записати інтерв‘ю зі співачкою. Втім, балаканина про день закоханих плавно перейшла на інші теми.

Так, Власовій довелося згадати, що вона тримає образу на колегу по сцені Катерину Бужинську. Мовляв, саме через її довгий язик свого часу усі дізналися, що у Євгенії рак.

Окрім того, Женю розпитували про особисте життя її колишнього чоловіка Дмитра Костюка. Жінка навіть обтічною фразою визнала, що фізіологічно її екс міг би бути батьком дитини екс-"ВІА-Гри" Меседи Багаутдінової.

Коли ж Власова побачила запис програми по телевізору, вона одразу прислала журналістці шоу гнівне sms.

"Я подивилася сюжет, а ви мразь Катюша", - написала Власова журналістці.

Та історія на цьому не скінчилася. Адже перетнувшись із журналістом на червоній доріжці церемонії "Телезірки", Власову, як того Остапа, понесло.

"Так це ти "піранья"? Знаєте, що? Так і покажіть у своїй передачі: йдіть ви далеко!" - вибухнула співачка.

"Дозвольте, а куди саме?" - поцікавився журналіст.

"Ну ти ж знаєш, куди. У п'яту точку! Я - людина культурна!" - резюмувала Власова.

Як пише "Дуся", жінка-вулкан ще довго вирувала відвертим обуренням і розповідала направо-наліво про несправедливість і безкультур'я журналістів.

"Я не люблю, коли з контексту виривають фрази, а потім монтують їх так, як їм захочеться. Мені сказали, що візьмуть інтерв'ю з приводу Дня закоханих! Підлості людській немає меж. Тепер я вирішила, що не буду давати інтерв'ю близько року!" - пригрозила "шокуючою" заявою Власова.

Як нагадує "Комсомольська правда в Україні", скандальна вдача Власової вже стала легендою. Чого тільки вартий конфлікт на одному з теле-шоу, Євгенія запустила мікрофоном просто у зал, дивом не травмувавши когось із глядачів.
Помилковий заголовок — Dkfcjdf j,spdfkf ;ehyfkscnre vhfpp.

21 Лютого, 22:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій