Настільна версія
мова | язык

Ані Лорак розповіла про трепетні моменти спілкування Мурата з донькою

23 Лютого, 09:48

Поділитися:

Чоловік Ані Лорак Мурат - директор Ani Lorak Production. Мурат за освітою менеджер і його основний бізнес в Україні - туризм, але все більше часу він проводить, допомогаючи дружині організовувати її творчу діяльність.

"Тепер ми - дві половинки і в житті, і в роботі", - розповіла Ані Лорак в інтерв'ю журналу "Отдохни.Звезды".

За словами Лорак, Мурат швидко освоївся в Україні і вивчив російську мову, але довго звикав до української ментальності, повідомляє TCH.ua

"Він не міг зрозуміти, чому у нас так багато свят: "Коли ж ви працюєте, якщо весь час відпочиваєте?" В Туреччині люди працюють по 24 години на добу і його дуже дивувало, що співробітники його компанії йшли додому рівно о 6. Він не міг зрозуміти, чому я його відговорювала телефонувати колегам після 7-ї вечора. "Але ж я працюю, якщо треба, допізна", - дивувався Мурат. Але зараз він уже звик до наших реалій", - каже співачка.

Крім того, стверджує Лорак, Мурат чудовий батько і він проводить багато часу з донькою Софією.

"Він знає, як поміняти підгузки дитині, що робити, якщо болить животик, як розігріти молоко... Мені здається, між батьком і дитиною існує особливий зв'язок. Це помітно, коли Мурат спілкується з Софійкою. Дуже зворушливі моменти", - ділиться особистим Кароліна.
Помилковий заголовок — Fys Kjhfr hjpgjdskf ghj nhtgtnys vjvtynb cgskredfyyz Vehfnf p ljymrj.

23 Лютого, 09:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій