Настільна версія
мова | язык

Гайтана була заміжня і має інше ім'я

24 Лютого, 23:40

Поділитися:

Представниця України на "Євробаченні-2012" Гайтана вже була заміжня і любить готувати фуа-гра зі сметаною і цибулею.

Про деякі нюанси з життя співачки, а також про її захоплення пише "Комсомольська правда в Україні".

Як виявляться, справжнє ім'я 32-річної Гайтани звучить як Гайта-Лурдес Ессамі.

Ім'я темношкірій артистці дав її батько, і у перекладі воно означає "сильна і владна". Нагадаємо, до 5 років Гайтана жила на батьківщині батька у Конго.

Ще один цікавий факт з біографії зірки - її заміжжя.

Як стверджує видання, співачка вже була заміжня. Її першим чоловіком став музикант групи "Unity" Святислав Грабич.

Свідком на весіллі пари був відомий джазовий продюсер Олексій Коган. Втім, перший шлюб Гайтани тривав недовго.

Як відомо, наразі у співачки "службовий роман" з її продюсером Едуардом Клімом. У свою чергу, у Кліма за плечима теж є шлюб, а також двійко дітей.

Серед захоплень Гайтани значаться як спорт, так і рукоділля та кулінарія.

Так, співачка відмінно грає у настільний теніс. У 12 років, ставши кандидатом у майстри спорту, вона навіть серйозно подумувала про спортивну кар'єру.

А ще зірка обожнює шити і носити фартухи. З дитинства вона сама вигадувала дизайн, а мама шила. Тепер же співачка збирається створити колекцію модних фартухів разом зі знайомим дизайнером.

А ще Гайтана обожнює готувати і навіть каже, що кухня - це її улюблена частина квартири. Своєю коронною стравою зірка називає італійську пасту з морепродуктами. А з делікатесів вона любить готувати вишуканий паштет фуа-гра зі сметаною і цибулею.

За словами продюсера і цивільного чоловіка співачки, Едуарда Кліма, він перемогу своєї коханої передбачав рік тому.

"Я особисто цю перемогу передбачив ще рік тому. Адже ми жодного разу не брали участь у відборі, з різних причин відмовлялися - адже конкурс дуже специфічний. А торік я сидів у журі національного відбору і раптом ясно зрозумів - 
у 2012-му Гайтана поїде на "Євробачення", - запевняє Клім.

За словами продюсера, його Гайтана може зіграти роль об‘єднавчого містка.

"Але річ не лише у моєму передбаченні. Минулого літа у нас з'явилася пісня "Be My Gyest" з хорошим посилом, об'єднавча така. Гайтана все життя носиться з ідеями когось з кимось об'єднувати, здружується, така вона людина і в цьому сенсі вона хороший місток між Україною і Заходом", - впевнений Клім.

Також продюсер додав, що на сьогодні вони з Гаєчкою отримали запрошення від 13 країн на проведення промо-туру перед "Євробаченням". Правда, каже, стільки вони охопити не зможуть, бо мають ще й внутрішній концертний графік.

Нагадаємо, 18-го лютого Гайтана стала переможницею нацвідбору на пісенний конкурс "Євробачення-2012". Співачка перемогла з піснею "Be my guest" і її одразу запідозрили у плагіаті.

"Євробачення-2012" відбудеться у травні цього року. 22-го і 24-го травня пройдуть півфінали, а 26-го - фінал. Згідно з результатами жеребкування, Гайтана виступить у другому півфіналі конкурсу 24-го травня.
Помилковий заголовок — Ufqnfyf ,ekf pfvs;yz s vf' syit svэz

24 Лютого, 23:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій